Tom Tacken
Volledig scherm
© Tom Tacken

Buschauffeurs staken donderdag in heel Brabant: 'Ga ervan uit dat er niets rijdt'

POLLDEN BOSCH – In vrijwel heel Brabant ligt donderdag het stads- en streekvervoer stil doordat buschauffeurs van vakbond FNV gaan staken. ,,Reizigers moeten ervan uit gaan dat er helemaal niets rijdt”, aldus woordvoerder Marlies Peeters van FNV.

0 reacties

 1. Nieuwsoverzicht | Ruim honderd vogels leefden in ‘erbarmelijke omstandigheden’ - Opnieuw gaat het mis op kruispunt dodelijk ongeluk
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Ruim honderd vogels leefden in ‘erbarme­lij­ke omstandig­he­den’ - Opnieuw gaat het mis op kruispunt dodelijk ongeluk

  Op de dag na de ontknoping in de Eredivisie maken de Brabantse topclubs de balans op. Ondertussen is het nieuwe college in Eindhoven bijna rond en zijn honderd vogels in beslag genomen. Ze leefden in ‘erbarmelijke omstandigheden’. In Gilze vond een ongeluk plaats op het kruispunt waar vorige week nog een dodelijk ongeval was. En is Nederland klaar voor een nieuwe coronagolf? Dat en meer in het nieuwsoverzicht van vandaag.
 2. Nieuwsoverzicht | Tot 9 jaar cel voor bouw martelcomplex - Juwelier met groot zwaard verwond
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Tot 9 jaar cel voor bouw martelcom­plex - Juwelier met groot zwaard verwond

  De rechtbank heeft de groep mannen die verantwoordelijk was voor de bouw van een martelcomplex in Wouwse Plantage woensdag veroordeeld tot straffen tot 9 jaar cel. In Roosendaal hebben overvallers woensdagochtend een juwelier verwond bij een overval. En de politie in Waalwijk pakte een man uit Polen op die daar uit de gevangenis was ontsnapt. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.