Drama in een woning in de Dasseburcht Etten-Leur, vier doden, onder wie  2 kinderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Drama in een woning in de Dasseburcht Etten-Leur, vier doden, onder wie 2 kinderen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Buurtgenoot sprak met lid van getroffen familie na drama in Etten-Leur: ‘Ze zijn allemaal dood, zei hij’

ETTEN-LEUR - Het is zondagmiddag bijna onwezenlijk stil in de Dasseburcht in Etten-Leur. De dag na het familiedrama dat zich daar zaterdag afspeelde, klappert in de ijzige wind het zwarte zeil van de schermen rond huisnummer 13. Iemand heeft er een groot hart aan vastgeknoopt. ,,Waarom?”, staat er. 

,,Ja, waarom", haalt een buurtgenoot machteloos zijn schouders op. Hij weet dat er veel wordt gespeculeerd over wat zich zaterdag kan hebben afgespeeld in de woning in zijn straat. ,,Maar verandert dat wat", vraagt hij zich hardop af. Feit is dat aan vier levens een einde is gekomen. Een oma, een moeder en twee kinderen, een jongetje van een jaar of 6, een meisje van 2. ,,Dat is de trieste werkelijkheid.”

  1. Brabants nieuws van zaterdag | Demonstraties tegen racisme in Tilburg en Eindhoven - Duizenden nertsen vergast in de Peel
    PREMIUM

    Brabants nieuws van zaterdag | Demonstra­ties tegen racisme in Tilburg en Eindhoven - Duizenden nertsen vergast in de Peel

    Black Lives Matter: In Tilburg en Eindhoven waren vanmiddag demonstraties tegen racisme. Bij een nertsenbedrijf in Deurne is vanochtend een begin gemaakt met het ruimen van dieren nadat er corona was vastgesteld en we maakten een reconstructie van hoe het verwoestende coronavirus de afgelopen 100 dagen toesloeg in Brabant. Dit en meer nieuws lees je terug in het nieuwsoverzicht van zaterdag.