Bij Maison van den Boer in Veghel worden bij Food for Care maaltijden voor ziekenhuizen geproduceerd.
Volledig scherm
Bij Maison van den Boer in Veghel worden bij Food for Care maaltijden voor ziekenhuizen geproduceerd. © Van Assendelft Fotografie

Cateraar Maison van den Boer schrapt 140 banen

VEGHEL - De door financiële problemen geplaagde Veghelse cateraar Maison van den Boer schrapt 140 banen. Ook worden tijdelijke contracten niet verlengd. Daarnaast wordt het bedrijfsonderdeel Food for Care, dat maaltijden levert aan ziekenhuizen en goed draait, verkocht. Van den Boer ziet het schrappen van banen en de verkoop als kans om uit de huidige crisis te komen. 

  1. ‘Eerste’ 30 graden aangetikt in Eindhoven, hittegolf zorgt ook voor erg slechte lucht boven Brabant

    ‘Eerste’ 30 graden aangetikt in Eindhoven, hittegolf zorgt ook voor erg slechte lucht boven Brabant

    Met het warme weer hoopt momenteel veel vuile lucht op boven Brabant, en later in de week ook andere delen van Nederland. Het RIVM heeft daarom een smogwaarschuwing afgegeven, tegelijk met het instellen van het Nationaal Hitteplan. Ze gelden beide vanaf donderdag. In Brabant is de lucht woensdag al ‘onvoldoende’, te wijten aan de hoge temperaturen in het zuiden. Eindhoven tikte rond 17.00 uur als eerste plaats in Nederland de 30 graden aan. ‘Er zullen er de komende dagen nog vele volgen’, aldus weerbureau Weerplaza.