De gebouwen achter de pijpbrug horen bij MSD in Oss. De komende jaren wordt verder uitgebreid op bedrijventerrein De Geer.
Volledig scherm
De gebouwen achter de pijpbrug horen bij MSD in Oss. De komende jaren wordt verder uitgebreid op bedrijventerrein De Geer. © Ruud Rogier Fotobureau

CBS: Brabant heeft belangrijkste industrie van Nederland

DEN BOSCH - De Brabantse industrie is steeds belangrijker voor de Nederlandse economie. In Brabant werd in 2016 meer dan 27 procent van de totale Nederlandse industriële toegevoegde waarde gerealiseerd. De regio Eindhoven is koploper, maar ook de industrie in Noordoost-Brabant draagt sterk bij aan de nationale economische groei.

 1. Nieuwsoverzicht | Deel Brabantse ouderen moet wachten op vaccin - Blunder bij versturen stempassen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Deel Brabantse ouderen moet wachten op vaccin - Blunder bij versturen stempassen

  Veel Brabantse ouderen moeten lang wachten op een coronavaccin, omdat de vraag groter is dan het aanbod bij de GGD Hart voor Brabant. Een huisarts die ook werkzaam is in Deurne weigert mensen een vaccin te geven die geen verklaring tekenen. Maar er was ook niet-corona-gerelateerd nieuws vandaag bijvoorbeeld over de grootste heroïnesmokkel die ooit is ontdekt in Nederland en over DAF die een miljoenenorder binnenhaalt. Lees alles in het Brabantse nieuwsoverzicht.
 1. Sekswerkers protesteren: 'Behandel ons als de andere contactberoepen'
  Play

  Sekswer­kers proteste­ren: 'Behandel ons als de andere contactbe­roe­pen'

 2. Horeca zet terrassen buiten: 'Tot hier en niet verder, de maat is vol!'
  Play

  Horeca zet terrassen buiten: 'Tot hier en niet verder, de maat is vol!'