Hans de Boer (m), topman VNO-NCW, op bedrijfsbezoek bij Spierings Mobile Cranes in Oss. Links Koos Spierings, rechts Eric van Schagen (voorzitter Brabantse werkgeversorganisatie).
Volledig scherm
PREMIUM
Hans de Boer (m), topman VNO-NCW, op bedrijfsbezoek bij Spierings Mobile Cranes in Oss. Links Koos Spierings, rechts Eric van Schagen (voorzitter Brabantse werkgeversorganisatie). © Van Assendelft/Jeroen Appels

Coronaklap? Ja, maar het komt heus goed met de Brabantse economie

OSS/TILBURG - Ja, ook in Brabant moet de echte coronaklap voor de economie nog komen. Een ontslaggolf is onvermijdelijk. Maar wees tegelijkertijd niet al te pessimistisch, zegt bijvoorbeeld gerenommeerd econoom Sylvester Eijffinger. ,,Ik ben ervan overtuigd dat Brabant goed door de crisis komt.”

  1. Nieuwsoverzicht | Parkeervete via anonieme briefjes op laadpalen - Weer gaat een statige villa tegen de vlakte
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Parkeerve­te via anonieme briefjes op laadpalen - Weer gaat een statige villa tegen de vlakte

    Er klinkt steeds meer kritiek op helikopters die vroeg in de ochtend boven de PI in Vught hangen. Ook wordt er veel geklaagd over het ‘boevenvervoer’ dwars door Vught. Verder wordt in Breda via briefjes op laadpalen een ware parkeervete uitgevochten. De briefjes zijn anoniem. En in Tilburg gaat later dit jaar wederom een statige villa tegen de vlakte, tot onbegrip van erfgoedkenners. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.