Deze cartoon van Tom Janssen, afgedrukt in het Brabants Dagblad van 3 februari 2018, staat nu op de omslag van het onderzoek 'Interveniëren in criminele families'.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze cartoon van Tom Janssen, afgedrukt in het Brabants Dagblad van 3 februari 2018, staat nu op de omslag van het onderzoek 'Interveniëren in criminele families'. © Tom Janssen

Criminele families laten zich lastig stoppen, combinatie harde aanpak én hulp noodzakelijk

DEN BOSCH - Gemeenten slagen er amper in om criminele families succesvol aan te pakken. Waar het aan ontbreekt is een combinatie van een harde aanpak én hulp. Maar wie de misdaad werkelijk terug wil dringen, zal daar toch werk van moeten maken, waarschuwen onderzoekers. 

  1. Nieuwsoverzicht | Geen mondkapjesplicht in Bergen op Zoom - Jeu-de-boulesbaan-eigenaren rollebollend over internet
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Geen mondkapjes­plicht in Bergen op Zoom - Jeu-de-boulesbaan-eigenaren rollebol­lend over internet

    (Voorlopig) geen mondkapjesplicht in Bergen op Zoom. De gemeente dreigde hier begin van de week mee, nadat het aantal coronabesmettingen wel erg hard opliep. Maar vandaag laat de burgemeester weten dat het wat hem betreft de goede kant op gaat het het aantal besmettingen. Verder eindigt de derde warme dag op rij met onweer in Brabant en vond de Eindhovense Dorine Schröder een wel heel bijzonder kannetje in de kringloopwinkel. Dat en meer in het nieuwsoverzicht.