Donny (41) is dakloos en zwerft noodgedwongen met zijn spullen door Zevenbergen. Hij bivakkeert met zijn hondje Kelly op het terrein aan de Doctor Ariënslaan waar ooit Het Kompas stond.
Volledig scherm
PREMIUM
Donny (41) is dakloos en zwerft noodgedwongen met zijn spullen door Zevenbergen. Hij bivakkeert met zijn hondje Kelly op het terrein aan de Doctor Ariënslaan waar ooit Het Kompas stond. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Dakloze Donny (41) kampeert met zijn hondje middenin Zevenbergen: ‘Ik heb het heel erg koud’

ZEVENBERGEN - Buurtbewoners ergeren zich aan de rommel en zelf vindt Donny Scheepstra (41) zijn huidige woonplek ook helemaal niks. Hij bivakkeert al een poos in een tentje op braakliggend terrein aan de Doctor Ariënslaan in Zevenbergen.

 1. Kamervragen over weeskinderen die uit huis worden gezet: ‘Dat doe je niet, punt!’
  PREMIUM

  Kamervra­gen over weeskinde­ren die uit huis worden gezet: ‘Dat doe je niet, punt!’

  Hoe gaat demissionair minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken woningcorporaties dwingen om barmhartiger om te gaan met weeskinderen? Dat was de vraag die gistermiddag in de Tweede Kamer ongemakkelijk in de lucht bleef hangen. VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis stelde de vraag naar aanleiding van een ‘zeer terechte’ publicatie over de problemen van jonge weeskinderen afgelopen maandag in het Brabants Dagblad.
 1. Brand in bos Drunen: mogelijke daders gespot tijdens wegrennen
  Play

  Brand in bos Drunen: mogelijke daders gespot tijdens wegrennen

 2. Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservicemonteur
  Play

  Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservi­ce­mon­teur