De laatste Daags na de Tour van burgemeester Karel van Soest (passagiersstoel): in 2019 met achter hem Dylan Groenewegen (links), Steven Kruijswijk (derde van links) en Mike Teunissen.
Volledig scherm
De laatste Daags na de Tour van burgemeester Karel van Soest (passagiersstoel): in 2019 met achter hem Dylan Groenewegen (links), Steven Kruijswijk (derde van links) en Mike Teunissen. © EPA

Dan maar Daags na de Tour in 2022: ‘Anders gaat mijn kop eraf’

De afgelasting van Daags na de Tour is een streep door de rekening. Niet alleen voor de organisatie van het wielercriterium en de profrenners, maar voor heel Boxmeer en omstreken. Van de horeca tot de doodgewone dorpeling die naar vertier snakt. 

  1. Nieuwsoverzicht | Coronavaccin voorkomt verspreiding virus niet - 18-jarige Oisterwijker schrijft geschiedenis
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Coronavac­cin voorkomt versprei­ding virus niet - 18-jarige Oisterwij­ker schrijft geschiede­nis

    De 18-jarige Oliver Daemen uit Oisterwijk is de jongste astronaut ooit. Hij zat aan boord bij de ruimtevlucht van Amazonoprichter Jeff Bezos. Verder stroomde vandaag de hoogwatergolf door en langs Brabant en Gelderland. Intussen wordt het steeds duidelijker dat vaccinatie besmetting met de deltavariant van het coronavirus niet voorkomt. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.