De Brabantse bierbrouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond, aantal is bijna verdriedubbeld in paar jaar tijd

Ze stromen binnen bij de KVK: inschrijvingen voor nieuwe brouwerijen in Brabant. Het aantal bierbrouwerijen is hier in de afgelopen vijf jaar bijna verdriedubbeld: van 86 naar 214. Sterker: een kwart van alle brouwerijen is hier gevestigd. Wat merken brouwerijen van de nieuwe concurrentie en wat moet je als brouwerij doen om op te vallen?

 1. Nieuwsoverzicht | Gevonden lichaam is waarschijnlijk van jong meisje - Steijn neemt ontslag om bedreigingen bij NAC
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Gevonden lichaam is waarschijn­lijk van jong meisje - Steijn neemt ontslag om bedreigin­gen bij NAC

  Enkele uren voor het ‘ultimatum’ van supporters verliep, is NAC-trainer Maurice Steijn vanavond opgestapt. Volgens de club om bedreigingen, waarvoor eerder al bekend werd dat het huis van Steijn moest worden beveiligd. Verder vandaag meer nieuws over het ingestorte pand in Antwerpen. En in Rossum wordt onderzocht of het lichaam dat gisteravond is aangespoeld mogelijk van een 13- of 14-jarig meisje uit Duitsland is. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag 19 juni.
 2. Nieuwsoverzicht | Man stak zomaar in op drie vrouwen - Adrenaline bij ballonvaarder na noodlanding in wijk
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Man stak zomaar in op drie vrouwen - Adrenaline bij ballonvaar­der na noodlan­ding in wijk

  Een luchtballon heeft een noodlanding moeten maken in een Bossche woonwijk. De ballonvaarder die de landing moest maken, hield er wat gezonde adrenaline op na. En niet een, maar drie Eindhovense vrouwen zijn waarschijnlijk slachtoffer geweest van een Somalische man, die hen zonder enige aanleiding zou hebben neergestoken en zwaar verwond. Een van de vrouwen bracht het er ternauwernood levend van af. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.