Volledig scherm
© AD/Skichalets

De eindejaarsquiz: Doe mee en maak kans op een luxe driedaagse wintersportreis

Het jaar is weer voorbij en daarom is tijd om terug te blikken. Sla jezelf door de 18 vragen van onze knock-out eindejaarsquiz en maak kans op mooie prijzen. Dus stap de ring in en waag een poging!

Spelregels: beantwoord je een vraag in deze 18-delige vragenreeks fout, dan moet je opnieuw beginnen. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Heb je alle vragen goed? Dan maak je kans op de volgende prijzen:

- Hoofdprijs: een driedaagse wintersportvakantie voor twee personen, mede mogelijk gemaakt door skichalets.nl. Je verblijft all-inclusive in een chalet inclusief eten, hapjes en drankjes en je eigen chaletstaf die alles voor je bereidt. De prijs is exclusief vervoer en skipassen.

- Tweede prijs is een minicruise naar York, aangeboden door P&O Ferries.

- Derde prijs is een voucher voor een dagjes wellness voor twee personen.

Meedoen kan tot en met 2 januari 2019. Om contact op te kunnen nemen met de prijswinnaars vragen we voor de quiz van start gaat om eenmalig je gegevens in te vullen. Winnaars worden vóór 9 januari 2019 per e-mail op de hoogte gebracht.

Speeltip: houd een lijstje bij met alle goede antwoorden. Veel succes!

Werkt de quiz niet naar behoren, klik dan hier voor de webversie. 

 1. Vier leerlingen mishandelen docent op Bergs Aventurijncollege: ‘Ongekend heftig en gecoördineerd’
  PREMIUM

  Vier leerlingen mishande­len docent op Bergs Aventurijn­col­le­ge: ‘Ongekend heftig en gecoördi­neerd’

  BERGEN OP ZOOM - De mishandeling van een docent op het Aventurijncollege in Bergen op Zoom door vier leerlingen van 15 en 16 jaar is een treurige primeur voor onderwijs- en zorginstelling Koraal. ,,Op elke school komt agressie voor. Maar een leerkracht die geslagen en geschopt wordt, zo heftig en gecoördineerd hebben we het nog nooit meegemaakt", zegt woordvoerder Mehlika Schopen.
 1. Happy times en drugs, het valt niet altijd samen
  PREMIUM
  COLUMN PLAATS DELICT

  Happy times en drugs, het valt niet altijd samen

  Het Trimbos-Instituut publiceerde maandag een onderzoek dat buitengewoon slecht nieuws bevatte voor iedereen die pleit voor het legaliseren van xtc en andere partydrugs. Steeds meer Nederlanders belanden na drugsgebruik in het ziekenhuis, zo luidde de belangrijkste conclusie van de Monitor Drugsincidenten. In het rapport is exact te lezen hoe het komt dat een groeiend aantal drugsgebruikers op de afdeling Spoedeisende Hulp terecht komt. De xtc-pillen worden sterker, het tripmiddel ketamine (dat ook gebruikt wordt voor het verdoven van paarden) is bezig aan een opmars en het gebruik van ghb is niet te stuiten.