Volledig scherm
© AD/Skichalets

De eindejaarsquiz: Doe mee en maak kans op een luxe driedaagse wintersportreis

Het jaar is weer voorbij en daarom is tijd om terug te blikken. Sla jezelf door de 18 vragen van onze knock-out eindejaarsquiz en maak kans op mooie prijzen. Dus stap de ring in en waag een poging!

Spelregels: beantwoord je een vraag in deze 18-delige vragenreeks fout, dan moet je opnieuw beginnen. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Heb je alle vragen goed? Dan maak je kans op de volgende prijzen:

- Hoofdprijs: een driedaagse wintersportvakantie voor twee personen, mede mogelijk gemaakt door skichalets.nl. Je verblijft all-inclusive in een chalet inclusief eten, hapjes en drankjes en je eigen chaletstaf die alles voor je bereidt. De prijs is exclusief vervoer en skipassen.

- Tweede prijs is een minicruise naar York, aangeboden door P&O Ferries.

- Derde prijs is een voucher voor een dagjes wellness voor twee personen.

Meedoen kan tot en met 2 januari 2019. Om contact op te kunnen nemen met de prijswinnaars vragen we voor de quiz van start gaat om eenmalig je gegevens in te vullen. Winnaars worden vóór 9 januari 2019 per e-mail op de hoogte gebracht.

Speeltip: houd een lijstje bij met alle goede antwoorden. Veel succes!

Werkt de quiz niet naar behoren, klik dan hier voor de webversie. 

  1. De rotte appels van groenteboer Erik Akerboom
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    De rotte appels van groente­boer Erik Akerboom

    Toen officier van justitie Gerard Sta op 16 januari 2018 aan zijn requisitoir begon in de rechtszaak tegen politiemol Mark M. , stak hij van wal met de vaststelling dat voor ‘het overgrote deel van het politiekorps integriteit vanzelfsprekend is’. ,,Maar de samenleving en de politie nemen geen genoegen met ‘meestal eerlijk’ of ‘doorgaans betrouwbaar’”, zo ging Sta verder. Politiemol Mark M. had jarenlang ‘karrenvrachten politiegeheimen verklapt en verkwanseld’ aan Brabantse criminelen en daarmee de ‘waardigheid van het politie-ambt te grabbel gegooid’, foeterde de magistraat.