Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven en hun vier zonen bij de familie Van de Mortel in Deurne-Walsberg. Met Miriam van de Mortel, moeder Ien en vader Jan.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven en hun vier zonen bij de familie Van de Mortel in Deurne-Walsberg. Met Miriam van de Mortel, moeder Ien en vader Jan. © Foto: Collectie Heemkundekring H.N. Ouwerling, Deurne.

De sanitaire stop van prinses Margriet bij de Deurnese familie Van de Mortel

DEURNE - Miriam van de Mortel had het er de dag van tevoren met vriendinnen van 4 mavo nog over: ze vonden Maurits wel een lekker ding. De volgende ochtend kwam de prins naar haar toe: niet op een wit paard maar in een donkere auto. Onderweg naar de viering van Koninginnedag in Deurne moest zijn moeder, prinses Margriet, nodig naar het toilet. 

 1. Nieuwsoverzicht | Omstreden puppyhandelaar moet dicht - Politie heeft handen vol aan verwarde personen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Omstreden puppyhande­laar moet dicht - Politie heeft handen vol aan verwarde personen

  Nu Lodewijk Asscher door zijn vertrek als PvdA-leider de hoogste politieke prijs betaalt, neemt ook de druk op premier Rutte toe. Een kabinetsval komt steeds dichterbij. In Oost-Brabant namen de meldingen van verwarde personen met 35 procent toe en vanuit de kickbokswereld wordt geschokt gereageerd op het nieuws dat meervoudig kampioen Robin van Roosmalen ernstig gewond is geraakt bij een auto-ongeluk waarbij zijn zus Melissa omkwam. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.
 1. Samenvatting | FC Volendam - PSV
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Reddingen Unnerstall bezorgen PSV plek in kwartfina­le KNVB-be­ker

  19 januari
 2. Donald Trump neemt afscheid als president
  Play

  Donald Trump neemt afscheid als president