Volledig scherm

De Tour is begonnen: speel mee met het grootste Wielerspel van Nederland!

Wie gaat er volgens jou vandoor met de gele trui in de Tour de France? Heb jij je favorieten op een rijtje? Vul dan nú nog je lijstje in bij het grootste Tour Wielerspel van Nederland. Stel een team samen bestaande uit 12 renners en voorspel daarnaast elke etappe de top-3.

Maak het Tour Wielerspel spel nog leuker door een vriendenleague aan te maken en het op te nemen tegen collega's, familie en vrienden.

Meld je aan en speel mee!

Prijzen
De winnaar van het BD klassement wint een Merida Ride 4000 t.w.v. 1.899 euro. Elke etappe wint de top-3 van het NL klassement respectievelijk een pomp, een mini tool en een bidon van Merida. De winnaar met landelijk de meeste punten wint bovendien een volledig verzorgde VIP-reis voor twee personen naar de laatste etappe van de Vuelta 2016. De winnaar rijdt dan mee met een volgauto en mag plaatsnemen op de VIP-tribune.

Hoe werkt het?
Stel jouw team van 12 renners samen. Elke etappe scoren jouw renners punten. Daarnaast voorspel je elke dag de etappe top 3. Onze experts staan elke dag voor je klaar met tips.

Kom je er niet uit? Laat je ploeg dan automatisch samenstellen.