Deze Brabander maakt de lekkerste pannenkoek van Nederland

VIDEOVELP - Bas van Zoggel van pannenkoekenrestaurant Den Tol in Velp mag zich Nederlands Kampioen Pannenkoeken Bakken 2019-2020 noemen. De eigenaar van het restaurant is tijdens de Horecava in Amsterdam uitgeroepen tot de beste met zijn pannenkoek Bali Sunset. 

Van Zoggel maakt een exotische pannenkoek met smaken als citroengras, kaffir en kokos. De jury noemde zijn tongstrelende pancreatie een ‘heel mooie combinatie van de frisheid van de kaffir en citroengras met het zoete van het fruit’. De presentatie in een bamboemand maakte het geheel compleet, oordeelde de jury.

Volledig scherm
Bas van Zoggel met de eerste prijs. © Horecava
  1. 56 Brabantse politici op zowel lijst van Provinciale Staten als Waterschappen
    Kaartje

    56 Brabantse politici op zowel lijst van Provincia­le Staten als Waterschap­pen

    In Noord-Brabant zijn er 56 politici die zich kandidaat stellen voor zowel de Provinciale Staten als de Waterschappen. Dat is 11,3 procent van de ruim 500 Brabantse kandidaten, blijkt uit cijfers van LocalFocus en Open State. In heel Nederland zijn het er ruim een op de tien kandidaten die op beide lijsten staan. Elke provincie kent wel een aantal van die kandidaten, maar het verschilt sterk per regio om hoeveel mensen het gaat.