Dinsdag geldt code groen in Brabant
Volledig scherm
Dinsdag geldt code groen in Brabant © Weerplaza

Dinsdag alleen in Brabant code groen

UPDATEOok maandag is storm Ciara nog niet voorbij. Het KNMI heeft code oranje van zondag afgeschaald naar code geel, maar het is nog altijd oppassen. Deze avond trekt de wind opnieuw aan en kunnen in het hele land vooral tijdens buien zware windstoten voorkomen. Landinwaarts zullen die in de loop van de nacht weer verdwijnen, maar in de kustprovincies blijven ze ook dinsdag nog de hele dag aanwezig. Dinsdag geldt voor Brabant code groen, als enige provincie in Nederland. 

 1. Veertigste Bospop gewoon naar volgend jaar, en dan nog leuker

  Veertigste Bospop gewoon naar volgend jaar, en dan nog leuker

  WEERT - Iron Maiden zou donderdag de veertigste editie van Bospop hebben geopend. Door corona liep het anders. De Bospop Quiz op vrijdagavond is het alternatief. Een goed alternatief, want 420 teams hebben zich ingeschreven. ,,Ik weet zeker dat mensen het dit weekend gezellig hebben met de quiz, wat kratjes bier en een barbecue”, zegt directeur Peter Verkennis, mister Bospop die veertig jaar geleden het festival al organiseerde.
 2. Nieuwsoverzicht | Oorzaak Stint-ongeval Oss nooit achterhaald - Jeukrupsen slaan minder hard toe
  PREMIUM
  Brabants nieuws

  Nieuwsover­zicht | Oorzaak S­tint-ongeval Oss nooit achter­haald - Jeukrupsen slaan minder hard toe

  Een zwarte dag voor het Openbaar Ministerie en nabestaanden en betrokkenen van het Stint-drama in Oss waarbij 4 kinderen om het leven kwamen. De oorzaak van het drama wordt waarschijnlijk nooit bekend. De KNVB maakte bekend dat komend voetbalseizoen zo'n 15 tot 35 procent van de capaciteit van stadions kan worden benut. Het Philips Stadion is ‘proefkonijn‘ waar technologische ontwikkelingen worden getest. Dat en meer in het Brabantse nieuwsoverzicht van deze vrijdag.