Oproep voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.
Volledig scherm
Oproep voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. © AV

Dit gaat een kandidaat-raadslid verdienen in jouw gemeente

Brabantse kandidaat-raadsleden die na de verkiezingen van aankomende woensdag worden verkozen in de raad krijgen voor hun werkzaamheden tussen de 1081,35 euro en 2176,66 euro per maand. Het bedrag is afhankelijk van de grootte van de gemeente.

 1. Nieuwsoverzicht | Veel schade en woedende reacties na voetbalrellen - Tank van stakende buschauffeurs is leeg
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Veel schade en woedende reacties na voetbalrel­len - Tank van stakende buschauf­feurs is leeg

  Zaterdagochtend stond er weer een lange rij met reizigers voor Eindhoven Airport. Met trillende stem erkent een 61-jarige inwoner van Waalwijk dat hij frequent seks heeft gehad met een destijds 13-jarig meisje. ‘Ik schaam me kapot’. Verder liep een voetbalwedstrijd in Rosmalen vanmiddag behoorlijk uit de hand. De tank van stakende buschauffeurs in Waalwijk is leeg en Den Bosch wil de eerste stad van het land zijn zonder ‘gedwongen daklozen’. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.
 2. Voordat de nieuwe gordijnen van Willem-Alexander en Máxima hangen in Paleis Huis ten Bosch zijn ze eerst in Tilburg te zien
  PREMIUM

  Voordat de nieuwe gordijnen van Wil­lem-Alexan­der en Máxima hangen in Paleis Huis ten Bosch zijn ze eerst in Tilburg te zien

  TILBURG - De nieuwe gordijnen voor Paleis Huis ten Bosch - het woonpaleis van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima - zijn eind dit jaar eerst te zien in het Textielmuseum in Tilburg. Samen met 150 borduurders van clubs, verenigingen, sociale werkplaatsen en leerwerkplekken uit het hele land neemt koningin Máxima een gedeelte van het borduurwerk voor haar rekening.