Uitwisselingsstudent Elena Sorbelli uit Italië met achter haar haar klasgenoten. Rechts mentor Sjoerd van Lierop. Elena is het hele schooljaar leerling op Metameer in Stevensbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitwisselingsstudent Elena Sorbelli uit Italië met achter haar haar klasgenoten. Rechts mentor Sjoerd van Lierop. Elena is het hele schooljaar leerling op Metameer in Stevensbeek. © Ed van Alem

Dit vindt uitwisselingsstudent Elena Sorbelli (17) leuk (én minder leuk) aan Land van Cuijk

STEVENSBEEK - Dat ze haar al in de bijna eerste les vroegen of haar opa en oma nog leefden, vond de Italiaanse uitwisselingsstudent Elena Sorbelli (17) wel wat raar. Maar daar staat tegenover dat een jaar lessen volgen op Metameer in Stevensbeek - in haar woorden - ‘heel gezellig’ is. 

0 reacties

 1. Horeca in de regio gaat uit protest massaal open, gemeente gaat niet ingrijpen
  PREMIUM

  Horeca in de regio gaat uit protest massaal open, gemeente gaat niet ingrijpen

  LAND VAN CUIJK - De horeca in Land van Cuijk gaat zaterdag massaal open. Het is een actie tegen het besluit van het kabinet dat winkels wel en horecagelegenheden nog niet open mogen. De gemeente Land van Cuijk heeft, zo zegt Koninklijke Horeca Nederland Land van Cuijk, al aangegeven die dag niet op te zullen treden. De gemeente laat zelf weten de persconferentie van premier Rutte van vrijdagavond af te wachten voordat een definitief standpunt wordt ingenomen.
 2. Burgemeester Mikkers snapt dat horeca van zich wil laten horen: ‘We zien verdriet, er zijn zorgen en frustraties’
  UPDATE

  Burgemees­ter Mikkers snapt dat horeca van zich wil laten horen: ‘We zien verdriet, er zijn zorgen en frustra­ties’

  BRABANT - Burgemeesters van de regio Midden- en West-Brabant geven toestemming aan horecazaken om zaterdag 15 januari voor één dag open te gaan. Ook Jack Mikkers, burgemeester van Den Bosch en voorzitter van de veiligheidsregio Brabant Noord, erkent de zorgen van de horecaondernemers. Hij laat weten dat er zaterdag niet wordt ingegrepen tijdens het protest, tenzij bedrijven zich niet aan de regels houden.