stockbd bdstock a58 bij goirle
Volledig scherm
stockbd bdstock a58 bij goirle © Alex Van Lanen

Dit zijn de gevaarlijkste stukken snelweg in Brabant

TILBURG/DEN BOSCH - Veel verkeer zorgt, kort door de bocht, voor veel ongelukken. Druk is het zeker op de A2 bij Den Bosch en de A58 bij Tilburg, waar de meeste ongevallen in de regio gebeuren. Maar hoeveel maatregelen er ook worden genomen om een weg goed in te richten, als bestuurders niet opletten gaat het alsnog vaak mis. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Nieuwsoverzicht | Jorritsma wil alle nertsen in Zuidoost-Brabant ruimen - Windmolens en zonnecellen pompen stroomnet te vol
  PREMIUM
  Brabants nieuws van donderdag

  Nieuwsover­zicht | Jorritsma wil alle nertsen in Zuid­oost-Bra­bant ruimen - Windmolens en zonnecel­len pompen stroomnet te vol

  Nadat de ene na de andere nertsenfokkerij in Zuidoost-Brabant besmet blijkt met het coronavirus, is het voor de Eindhovense burgemeester Jorritsma genoeg. Als voorzitter van de Veiligheidregio vraagt hij de minister om alle nertsen in het gebied te ruimen. Verder werd vandaag bekend dat de vele windmolens en zonneparken voor zoveel stroom zorgen, dat het net het bijna niet meer aan kan. Dat en meer in het Brabantse nieuwsoverzicht van deze donderdag.
 2. Unsolved Mysteries in Brabant: 7 spraakmakende onopgeloste zaken
  PREMIUM

  Unsolved Mysteries in Brabant: 7 spraakma­ken­de onopgelos­te zaken

  Waargebeurde misdaadzaken zijn een ontzettend populair onderwerp voor televisieseries, podcasts en boeken. Netflix speelde afgelopen week in op die trend door een oude Amerikaanse tv-serie nieuw leven in te blazen: Unsolved Mysteries is sinds 1 juli te zien op de streamingdienst en is nu al ontzettend populair onder kijkers. Ook in Noord-Brabant zijn veel moorden, vermissingen en andere misdaadzaken na jaren nog steeds onopgelost.