LEGO Masters, seizoen 2, aflevering 8. Helemaal links  Roy en Thomas, daarnaast Marcel de Jong uit Dongen die met zijn bouwmaatje Bibi Werter (naast hem) ook in de finale zat.
Volledig scherm
PREMIUM
LEGO Masters, seizoen 2, aflevering 8. Helemaal links Roy en Thomas, daarnaast Marcel de Jong uit Dongen die met zijn bouwmaatje Bibi Werter (naast hem) ook in de finale zat. © Gaga

Dit zijn de verrassende winnaars van LEGO Masters: ‘Jongeren inspireren een eigen wereld te bouwen’

BERGEN OP ZOOM - ,,Het was voor ons een enorme verrassing dat we wonnen. Wij waren tijdens de opnamen vooral bezig met het spelen met drie miljoen Legoblokjes, dachten dat we een middenmootje waren.”

  1. Nieuwsoverzicht | Man stak zomaar in op drie vrouwen - Adrenaline bij ballonvaarder na noodlanding in wijk
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Man stak zomaar in op drie vrouwen - Adrenaline bij ballonvaar­der na noodlan­ding in wijk

    Een luchtballon heeft een noodlanding moeten maken in een Bossche woonwijk. De ballonvaarder die de landing moest maken, hield er wat gezonde adrenaline op na. En niet een, maar drie Eindhovense vrouwen zijn waarschijnlijk slachtoffer geweest van een Somalische man, die hen zonder enige aanleiding zou hebben neergestoken en zwaar verwond. Een van de vrouwen bracht het er ternauwernood levend van af. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.