In Vught werd vrijdagavond een vrouw aangereden op het zebrapad van de Secretaris van Rooijstraat. De automobilist ging er vandoor en liet haar zwaar gewond achter op het asfalt. De politie zoekt nog naar de doorrijder.
Volledig scherm
PREMIUM
In Vught werd vrijdagavond een vrouw aangereden op het zebrapad van de Secretaris van Rooijstraat. De automobilist ging er vandoor en liet haar zwaar gewond achter op het asfalt. De politie zoekt nog naar de doorrijder. © Bart Meesters

Doorrijden na een ongeval: je vlucht eerder als de pakkans kleiner is

VUGHT - Alwéér reed een dader door na een aanrijding. Vrijdagavond werd een vrouw zwaargewond op het Vughtse asfalt achtergelaten. ‘Dit is gewoon een misdrijf’, zegt de wijkagent. ‘Een kwalijke zaak’, zegt de Vereniging van Verkeersslachtoffers. ‘Maar niet iedere doorrijder is een harteloze hufter’, zegt de verkeerspsycholoog.

 1. Woning burgemeester Woensdrecht beschadigd door vuurwerkbom, politie sluit gerichte actie niet uit
  PREMIUM

  Woning burgemees­ter Woensd­recht beschadigd door vuurwerk­bom, politie sluit gerichte actie niet uit

  HOOGERHEIDE - De woning van burgemeester Steven Adriaansen van de gemeente Woensdrecht is zaterdagnacht beschadigd geraakt door een vuurwerkbom. Niemand is gewond geraakt, wel is er grote schade. De politie houdt er rekening mee dat het een gerichte actie is en houdt het huis van Adriaansen de komende tijd beter in de gaten. Boze collega-burgemeesters spreken hun afschuw uit.
 1. Melanie (26) nam de nodige maatregelen voor een veilige Marktplaatsafspraak en toch ging het mis
  PREMIUM

  Melanie (26) nam de nodige maatrege­len voor een veilige Markt­plaats­af­spraak en toch ging het mis

  OOSTERHOUT - Melanie (26) uit Arnhem wilde haar man dolgraag verrassen met de nieuwe PlayStation 5. Via Marktplaats zag ze dat iemand in Oosterhout die te koop had staan en dus maakte ze een afspraak. Ondanks alle maatregelen die ze getroffen had voor een veilige overdracht liep de afspraak anders dan verwacht. Met een mislukte beroving tot gevolg. ,,In het allerergste geval rij ik voor niks, maar hier had ik niet aan gedacht.”
 1. Flinke uitslaande brand in vier loodsen op terrein in Drunen
  Play

  Flinke uitslaande brand in vier loodsen op terrein in Drunen

 2. Onzichtbare beugel steeds populairder: 'In coronatijd heb je toch minder sociale activiteiten'
  Play

  Onzichtba­re beugel steeds populair­der: 'In coronatijd heb je toch minder sociale activitei­ten'