Familiedrama in Etten-Leur. Vier mensen komen om het leven.
Volledig scherm
Familiedrama in Etten-Leur. Vier mensen komen om het leven. © Perry Roovers - MaRicMedia

Drama in Etten-Leur: vader getroffen gezin zaterdag gezien bij supermarkt, politie stuurt burgernetmelding

ETTEN-LEUR - De politie heeft zondagavond om 22.24 uur een burgernetmelding verstuurd in Etten-Leur in de zoektocht naar de 33-jarige vader van het omgebrachte gezin in die plaats. Onur K. is zaterdag rond 17.30 uur gezien in de omgeving van een supermarkt aan het Van Bergenplein.

Dat laat de politie zondagavond weten.

‘Uit onderzoek is gebleken dat de vader van het gezin zaterdag 27 maart rond 17:30 uur is gezien in de omgeving van een supermarkt gelegen aan het Van Bergenplein. De man is rond dat tijdstip ook lopend te zien op camerabeelden van een snackbar gelegen aan datzelfde plein", aldus de politie. 

Het vermoeden bestaat dat de man zich van de Dasseburcht naar het Van Bergenplein heeft verplaatst. Daarom wordt iedereen met beveiligingscamera's in dat gebied opgeroepen zich te melden. Het gaat om het gebied op onderstaande foto.

Lees verder onder de foto.

De politie wil graag camerabeelden van dit deel van Etten-Leur
Volledig scherm
De politie wil graag camerabeelden van dit deel van Etten-Leur © Politie

In een woning in Etten-Leur werden zaterdagavond rond 18.15 uur vier overleden personen gevonden. Het gaat om twee jonge kinderen van 6 en 2 jaar oud, hun moeder en hun oma. De politie zoekt naar de vader en maakt zich zorgen om zijn welzijn. Daarom publiceerde de politie eerder al zijn naam en foto op de politiesite.  Uit onderzoek blijkt dat er mogelijk sprake is van een misdrijf. De vader van het gezin, de 33-jarige Onur K., is mogelijk betrokken bij het incident. 

  1. Brabants nieuws van zaterdag | Demonstraties tegen racisme in Tilburg en Eindhoven - Duizenden nertsen vergast in de Peel
    PREMIUM

    Brabants nieuws van zaterdag | Demonstra­ties tegen racisme in Tilburg en Eindhoven - Duizenden nertsen vergast in de Peel

    Black Lives Matter: In Tilburg en Eindhoven waren vanmiddag demonstraties tegen racisme. Bij een nertsenbedrijf in Deurne is vanochtend een begin gemaakt met het ruimen van dieren nadat er corona was vastgesteld en we maakten een reconstructie van hoe het verwoestende coronavirus de afgelopen 100 dagen toesloeg in Brabant. Dit en meer nieuws lees je terug in het nieuwsoverzicht van zaterdag.