Volledig scherm
Drukte bij de pont in Brakel door afsluiting A2. © Meesters Multi Media / Hans Verbeek

Drukte op wegen door afsluiting A2 bij Den Bosch, weg zondag ook afgesloten

Vanwege groot onderhoud is de A2 tussen de knooppunten Empel en Deil van 11 tot 14 oktober gesloten. De afsluiting, in de richting Utrecht, zorgt voor veel drukte op andere wegen.

Verkeer dat dit weekend op zoek is naar alternatieve routes, moet rekening houden met verschillende vertragingen. Zo stond er zaterdagmorgen een lange rij auto’s voor de veerdienst van Brakel naar Herwijnen en moesten bestuurders rekening houden met wachttijden van 45 tot 60 minuten. 

Op de A27 tussen Breda en Gorinchem stond tussen knooppunt Hooipolder en Werkendam 9 kilometer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. Automobilisten moesten hier rekening houden met een half uur vertraging.

Op de N267 stond zaterdagmorgen een file van Drunen naar Wijk en Aalburg en ook op de A59 tussen Dussen en Hooipolder stond het verkeer tijdelijk vast. 

De A2 blijft dicht tot 14 oktober 05.00 uur. Ook de volgende twee weekenden gaat de A2 dicht tussen Empel en Deil.

Volledig scherm
Drukte bij de pont in Brakel door afsluiting A2. © Meesters Multi Media / Hans Verbeek
  1. Ondernemers VNO-NCW blij met uitspraak over maximumsnelheid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

    Onderne­mers VNO-NCW blij met uitspraak over maximum­snel­heid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

    De kogel is door de kerk: de coalitiepartijen zijn het eens over de maatregelen die genomen moeten worden omtrent de stikstofproblematiek. De regel die ze nu willen invoeren is dat de maximumsnelheid overdag in een groot deel van Nederland wordt verlaagd naar 100 kilometer per uur. Vanaf 19.00 uur mag er ‘gewoon’ 130 kilometer per uur worden gereden. De Brabantse en Zeeuwse ondernemers, verenigd in het VNO-NCW, zijn blij met die uitspraak.