Volledig scherm
Hugo Hairwassers © Dolph Cantrijn

Dungenaar Hugo laat je stoppen met roken

DEN DUNGEN - Stoppen met roken is niet gemakkelijk, sterker: stoppen met roken wordt moeilijker - omdat tabaksfabrikanten steeds geraffineerder worden in het toevoegen van verslavende stofjes aan de sigaret. Hugo Hairwassers uit Den Dungen claimt niettemin een methode te hebben die je laat stoppen met roken. Op /e/en avond! 

Bijna 25 procent van de Nederlanders ouder dan 12 jaar rookt. Elke dag sterven er 55 mensen aan de tabak. Alleen al om die reden kun je elke poging aanmoedigen die helpt het aantal rokers te verminderen.

Hugo Hairwassers doet het met een cursus. Zonder trucs. Hij vertelt gewoon de waarheid, hoe een sigaret werkt. Dat nicotine je angst, je vermoeidheid en je stress laat verdwijnen, maar zo dat je op zeker moment weer angstig wordt en vermoeid en hongerig, zodat je opnieuw een sigaret neemt.

Met een cursus van vier uur helpt Hairwassers je van het roken af, de dikke meerderheid tenminste van de mensen die de cursus volgen. Lukt het niet, dan krijg je je geld terug.

Maandag een interview met Hugo Hairwassers in de serie 'Ik leef' onder de kop 'Inzakkende nicotine'.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. De Tilburgse pillenlabs staan vol met losers: wat voor mannen zijn het?
  PREMIUM

  De Tilburgse pillenlabs staan vol met losers: wat voor mannen zijn het?

  TILBURG - Tilburg is het epicentrum van de synthetische drugsproductie in Nederland. In de stad wonen genoeg mannen die het vuile werk willen opknappen. Maar wat voor mannen zijn dat, die met hun kop boven pruttelende en dampende ketels gaan hangen om speed en xtc te maken? Schatrijk worden ze er niet van en er zijn al genoeg ongelukken gebeurd om te weten dat het werk niet van gevaar ontbloot is: wie doet dat? Voor zijn afstudeerscriptie aan de Politieacademie ging de Tilburgse agent Teun op zoek naar het antwoord.
 2. Jumbo claimt tientallen miljoenen bij plaatsgenoot Sligro
  PREMIUM

  Jumbo claimt tientallen miljoenen bij plaatsge­noot Sligro

  VEGHEL/DEN BOSCH - De claim van Jumbo en Coop tegen Sligro Food Group rondom de overname van de supermarktketen EMTÉ bedraagt enkele 'tientallen miljoenen’ euro's. Dat bevestigt een woordvoerster van Jumbo aan Brabants Dagblad. Volgens het consortium Coop & Jumbo heeft plaatsgenoot Sligro een ‘onjuiste voorstelling’ van zaken gegeven. Sligro ontkent dit ten stelligste. In december volgt er een voorlopig getuigenverhoor op de rechtbank in Den Bosch.