Volledig scherm
Hugo Hairwassers © Dolph Cantrijn

Dungenaar Hugo laat je stoppen met roken

DEN DUNGEN - Stoppen met roken is niet gemakkelijk, sterker: stoppen met roken wordt moeilijker - omdat tabaksfabrikanten steeds geraffineerder worden in het toevoegen van verslavende stofjes aan de sigaret. Hugo Hairwassers uit Den Dungen claimt niettemin een methode te hebben die je laat stoppen met roken. Op /e/en avond! 

Bijna 25 procent van de Nederlanders ouder dan 12 jaar rookt. Elke dag sterven er 55 mensen aan de tabak. Alleen al om die reden kun je elke poging aanmoedigen die helpt het aantal rokers te verminderen.

Hugo Hairwassers doet het met een cursus. Zonder trucs. Hij vertelt gewoon de waarheid, hoe een sigaret werkt. Dat nicotine je angst, je vermoeidheid en je stress laat verdwijnen, maar zo dat je op zeker moment weer angstig wordt en vermoeid en hongerig, zodat je opnieuw een sigaret neemt.

Met een cursus van vier uur helpt Hairwassers je van het roken af, de dikke meerderheid tenminste van de mensen die de cursus volgen. Lukt het niet, dan krijg je je geld terug.

Maandag een interview met Hugo Hairwassers in de serie 'Ik leef' onder de kop 'Inzakkende nicotine'.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 15 jonge asielzoekers uit azc Overloon geëvacueerd om ‘chemische lucht’

    15 jonge asielzoe­kers uit azc Overloon geëvacu­eerd om ‘chemische lucht’

    OVERLOON- Een vieze, doordringende chemische lucht. Die roken jonge asielzoekers deze vrijdag in hun woonverblijf. Brandweer, politie, GGD en ambulances spoedden zich naar de Stevensbeekseweg nadat er alarm was geslagen. Inmiddels is een groep van 15 alleenstaande, minderjarige asielzoekers uit de speciale opvang van het AZC geëvacueerd. Zij zijn overgebracht naar het reguliere asielzoekerscentrum op het terrein.