Volledig scherm
Zwaar ongeval op de A2 bij Batadorp bij Eindhoven © Bert Jansen

Man (65) uit Best overleden bij zwaar ongeluk op de A2 bij knooppunt Batadorp richting Den Bosch

UPDATEEINDHOVEN - Op de A2 bij Eindhoven is vrijdagmiddag rond 17.15 uur een 65-jarige man uit Best om het leven gekomen bij een ongeluk bij knooppunt Batadorp. Twee auto's waren op elkaar gereden. Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

De weg was tussen Batadorp en Leenderheide dicht. Deze is rond 19.25 uur weer vrijgegeven, nadat verkeersspecialisten het onderzoek naar het ongeval hebben afgerond. De omleiding is opgeheven.

Het verkeer richting Den Bosch moest via de N2 rijden. Het ingesloten verkeer werd weggeleid via een geopende calamiteitendoorgang.

Tekst gaat verder onder de foto.

Volledig scherm
Ongeluk op A2 bij Batadorp Eindhoven © Bert Jansen

Achter het ongeluk stonden lange files. Niet alleen het ingesloten verkeer stond muurvast, ook de N2 reed niet meer door. Kijkende automobilisten zorgden verder voor files richting het zuiden, waardoor het ook vastliep op de A58 vanuit Tilburg.

Het ongeluk veroorzaakt lange files rond Eindhoven. Verkeer wordt omgeleid. Het verkeer richting Den Bosch moet via de N2 rijden. Het ingesloten verkeer wordt weggeleid via een geopende calamiteitendoorgang.

Volledig scherm
Ongeval op A2 bij Batadorp Eindhoven © Rijkswaterstaat
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement