Ad de Boer zijn vrouw Astrid overleed na een noodlottig ongeval met een motoragent, pal voor zijn huis aan de Zeestraat in Zevenbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ad de Boer zijn vrouw Astrid overleed na een noodlottig ongeval met een motoragent, pal voor zijn huis aan de Zeestraat in Zevenbergen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Een sirene, dan een harde klap: Astrid komt nooit meer thuis

ZEVENBERGEN - Het is een gewone zondagmiddag. Ad de Boer uit Zevenbergen rommelt wat op zolder. Zijn vrouw roept door het trapgat: ‘Ben even weg, ga boodschappen doen’. Astrid (56) komt nooit meer thuis. Ze overlijdt na een bizar ongeval met een motoragent die een scooterrijder achtervolgt. Anderhalve week later spreekt Ad op haar uitvaart. ,,Dit verzin je gewoon niet.”

  1. Nieuwsoverzicht | Man (70) door misdrijf om het leven gebracht  - Tilburger werd 65 met een donorhart
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Man (70) door misdrijf om het leven gebracht - Tilburger werd 65 met een donorhart

    De alleenwonende man (70) uit Lieshout die vrijdagmiddag dood werd gevonden, is door een misdrijf om het leven gekomen. Hij werd door zijn familieleden aangetroffen nadat zij geen contact meer met hem kregen. Verder is de 77-jarige Marc het slachtoffer geworden van bankpasfraude en leefde niemand ter wereld langer met een donorhart dan de Tilburgse Willem Bavinck. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.