Jan P. heeft in Eersel naast een beruchte hondenfokkerij ook een vleeswinkel, waar rot vlees wordt verkocht. In 2020 werd op het naastgelegen terrein ook een hennepknipperij ontdekt.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan P. heeft in Eersel naast een beruchte hondenfokkerij ook een vleeswinkel, waar rot vlees wordt verkocht. In 2020 werd op het naastgelegen terrein ook een hennepknipperij ontdekt. © DCI Media, Fotopersburo Bert Jansen / Rico Vogels

Eerselse ‘horrorfokker’ gaat verder dan iedereen weet: van aanranding tot verkoop van bedorven vlees

ONDERZOEKEERSEL – De man die bekendstaat als de horrorfokker uit Eersel, is eerder veroordeeld voor aanranding en witwassen. Daarnaast heeft Jan P. nog altijd een illegale handel in bedorven vlees, terwijl niemand ingrijpt. Dat blijkt uit onderzoek van deze krant. ,,Hij heeft overal schijt aan en komt er ook nog mee weg.”

  1. Gratis compost als cadeautje op Landelijke Compostdag: ‘Ik haal dit ieder jaar’
    PREMIUM

    Gratis compost als cadeautje op Landelijke Compostdag: ‘Ik haal dit ieder jaar’

    DINTELOORD/OUD GASTEL - Aan de ene kant van het terrein van Cosun Beet Company staan de wagens met aanhanger in de rij. Daar worden de aanhangwagens met een shovel één voor één vol compost geschept. Aan de andere kant moeten de bezoekers zelf aan de slag bij een grote berg compost. Met een schop vullen ze de plastic zakken. ,,Wat ruikt het hier lekker, hè”, lacht Gaspar Eijchholt uit Nieuw-Vossemeer.
    Dinteloord, Oud Gastel