Het water tussen de eilanden in de Heeswijkse Kampen, het Giethoorn van Cuijk. Nu nog rustig.
Volledig scherm
PREMIUM
Het water tussen de eilanden in de Heeswijkse Kampen, het Giethoorn van Cuijk. Nu nog rustig. © DG

Eilandbewoners willen niet het Giethoorn van Cuijk worden

CUIJK - Zit je lekker achter in je tuintje aan het water, komt er weer een bootje langs met toeristen die je uitgebreid fotograferen. Dat willen de bewoners van de eilanden in de Heeswijkse Plas in Cuijk, onderdeel van de Kraaijenbergse Plassen, dus niet.

0 reacties

 1. Voordat de nieuwe gordijnen van Willem-Alexander en Máxima hangen in Paleis Huis ten Bosch zijn ze eerst in Tilburg te zien
  PREMIUM

  Voordat de nieuwe gordijnen van Wil­lem-Alexan­der en Máxima hangen in Paleis Huis ten Bosch zijn ze eerst in Tilburg te zien

  TILBURG - De nieuwe gordijnen voor Paleis Huis ten Bosch - het woonpaleis van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima - zijn eind dit jaar eerst te zien in het Textielmuseum in Tilburg. Samen met 150 borduurders van clubs, verenigingen, sociale werkplaatsen en leerwerkplekken uit het hele land neemt koningin Máxima een gedeelte van het borduurwerk voor haar rekening.
 2. Nieuwsoverzicht | Man lichtte Ziggo op ‘omdat het kon’ - Man en vrouw vastgebonden tijdens woningoverval
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Man lichtte Ziggo op ‘omdat het kon’ - Man en vrouw vastgebon­den tijdens woningover­val

  Een man en vrouw zijn tijdens een gewelddadige woningoverval in Geldrop een halfuur lang vastgebonden. De daders gingen er met een onbekende buit vandoor. En een 44-jarige Ossenaar heeft Ziggo tussen 2016 en 2019 voor maximaal 176.000 euro opgelicht. Waarom hij fraude pleegde met modems en routers? ,,Omdat het kon.” Dat en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.