Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) tijdens de landelijke aftrap voor de XL-teststraten, bij de teststraat in aanbouw op Rotterdam The Hague Airport.
Volledig scherm
Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) tijdens de landelijke aftrap voor de XL-teststraten, bij de teststraat in aanbouw op Rotterdam The Hague Airport. © ANP

Eindhoven krijgt een XL-coronateststraat, ook grote testlocatie naar West-Brabant

Nederland krijgt zo'n 20  coronasnelteststraten, verdeeld over het hele land. Eén daarvan, een XL-variant, wordt geplaatst in Eindhoven. Ook West-Brabant wordt voorzien van een grote teststraat. Naar verwachting kunnen de snelteststraten eind november of begin december in gebruik worden genomen. De exacte locaties van de Brabantse teststraten, zijn nog niet bekend.

  1. Hoe de politie in de zoektocht naar Tanja Groen uitkwam bij een vennetje op de Strabrechtse Heide
    PREMIUM

    Hoe de politie in de zoektocht naar Tanja Groen uitkwam bij een vennetje op de Strabrecht­se Heide

    HEEZE - Bijna dertig jaar na de verdwijning van studente Tanja Groen in Maastricht leidde het spoor naar natuurgebied de Strabrechtse Heide. Vlakbij een vennetje in Heeze zoekt de politie deze week naar haar lichaam. Over nieuwe verklaringen uit een oud onderzoek en de link met de veroordeeld moordenaar Wim S.: „Hij vertelde me dat hij met haar lichaam van pol naar pol was gesprongen.”