Met paard en kar werd dinsdagmorgen Cor Derks uit Venhorst naar de Sint Jozefkerk gebracht. De erehaag wordt een populair alternatief nu nog maar dertig mensen bij de afscheidsdiensten mogen zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Met paard en kar werd dinsdagmorgen Cor Derks uit Venhorst naar de Sint Jozefkerk gebracht. De erehaag wordt een populair alternatief nu nog maar dertig mensen bij de afscheidsdiensten mogen zijn. © Van Assendelft Fotografie

Erehaag voor overleden Cor Derks uit Venhorst

VENHORST - In Venhorst is dinsdag afscheid genomen van Cor Derks. De 77-jarige man overleed vorige week in ziekenhuis Bernhoven aan de gevolgen van de coronabesmetting. De kist waarin Derks lag opgebaard, werd met paard en wagen naar de Sint-Jozefkerk gebracht. Langs de kant van de weg vormden dorpsgenoten en andere bekenden een erehaag. 

 1. Veertigste Bospop gewoon naar volgend jaar, en dan nog leuker

  Veertigste Bospop gewoon naar volgend jaar, en dan nog leuker

  WEERT - Iron Maiden zou donderdag de veertigste editie van Bospop hebben geopend. Door corona liep het anders. De Bospop Quiz op vrijdagavond is het alternatief. Een goed alternatief, want 420 teams hebben zich ingeschreven. ,,Ik weet zeker dat mensen het dit weekend gezellig hebben met de quiz, wat kratjes bier en een barbecue”, zegt directeur Peter Verkennis, mister Bospop die veertig jaar geleden het festival al organiseerde.
 2. Nieuwsoverzicht | Oorzaak Stint-ongeval Oss nooit achterhaald - Jeukrupsen slaan minder hard toe
  PREMIUM
  Brabants nieuws

  Nieuwsover­zicht | Oorzaak S­tint-ongeval Oss nooit achter­haald - Jeukrupsen slaan minder hard toe

  Een zwarte dag voor het Openbaar Ministerie en nabestaanden en betrokkenen van het Stint-drama in Oss waarbij 4 kinderen om het leven kwamen. De oorzaak van het drama wordt waarschijnlijk nooit bekend. De KNVB maakte bekend dat komend voetbalseizoen zo'n 15 tot 35 procent van de capaciteit van stadions kan worden benut. Het Philips Stadion is ‘proefkonijn‘ waar technologische ontwikkelingen worden getest. Dat en meer in het Brabantse nieuwsoverzicht van deze vrijdag.