Bestuursgebouw de Grote Beek in Eindhoven
Volledig scherm
Bestuursgebouw de Grote Beek in Eindhoven © FotoMeulenhof

Explosieve toename aantal incidenten GGzE in Eindhoven: groei van 40 procent

EINDHOVEN - Het aantal incidenten met patiënten in de Geestelijke Gezondheidszorg in Eindhoven (GGzE) is explosief toegenomen. Door medewerkers is vorig jaar ruim 3500 keer melding gedaan van een incident. Dat is een stijging van ruim veertig procent ten opzichte van 2015, blijkt uit het jaarverslag dat deze week door de GGzE is gepubliceerd.

 1. Nieuwsoverzicht | Man tuimelt met crossmotor vijf meter naar beneden - Voetbalwedstrijd eindigt in 55-0
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Man tuimelt met crossmotor vijf meter naar beneden - Voetbalwed­strijd eindigt in 55-0

  Bij een ruzie in Breda is een 25-jarige man uit Dorst ernstig gewond geraakt. Dat gebeurde doordat er vermoedelijk opzettelijk om hem is ingereden. Verder vond de Nacht voor de Vluchteling plaats en konden de allerjongste NAC-fans op de foto in het stadion. Een Brabantse amateurwedstrijd eindigde in een ongekende uitslag van 55-0. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.