Een paar weken geleden lag er nog een maar een dun laag sneeuw in de Loonse en Drunense duinen. Wat staat ons de komende dagen te wachten?
Volledig scherm
PREMIUM
Een paar weken geleden lag er nog een maar een dun laag sneeuw in de Loonse en Drunense duinen. Wat staat ons de komende dagen te wachten? © Dolph Cantrijn

Extreem winterweer op komst in Brabant: ‘Misschien hebben we het er over een paar jaar nóg over’

BRABANT - IJzige kou, een dik pak sneeuw. Het winterweer heeft ook in Brabant ‘de potentie om historisch te worden’. Waar de een likkebaardend de schaatsen onderbindt, kijkt de ander bevreesd vooruit.

 1. Nieuwsoverzicht | Alarm over slagkracht GGD weggehoond - Zoektocht naar relschoppers gaat door
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Alarm over slagkracht GGD weggehoond - Zoektocht naar relschop­pers gaat door

  Uit een maandenlang onderzoek van deze site blijkt dat er uitgebreid gewaarschuwd is dat de GGD's niet klaar zouden zijn voor een pandemie. Dat alarm werd weggehoond. Ondertussen mogen restvaccins wel naar schrijnende gevallen, maar waarschuwt de voorzitter van GGD Zuidoost-Brabant dat men niet te hoge verwachtingen moet hebben. In het hele land ontstaat verontwaardiging over het grote testevenement van 538 dat gepland staat volgende week zaterdag met 10.000 feestvierders en de zoektocht naar de relschoppers gaat onverminderd door. Lees dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.
 1. Onbemande helikopter maakt historische eerste vlucht op Mars
  Play

  Onbemande helikopter maakt histori­sche eerste vlucht op Mars

 2. Kritiek op Radio 538-feest in Breda: '10.000 man is te veel'
  Play

  Kritiek op Radio 538-feest in Breda: '10.000 man is te veel'