Wim Janssen in het verpleeghuis in Rotterdam met zijn dochter Anne-Belle, haar schoonzoon en Wims zes weken jonge achterkleindochter Faya.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Janssen in het verpleeghuis in Rotterdam met zijn dochter Anne-Belle, haar schoonzoon en Wims zes weken jonge achterkleindochter Faya. © Familie Janssen

Familie haalt door herseninfarct getroffen Wim (85) weer naar huis: ‘Het moeilijkste besluit ooit’

HANDEL - De door een herseninfarct getroffen Wim Janssen uit Handel wordt door zijn familie weggehaald uit Rotterdam. Ze heeft uit wanhoop besloten om te proberen zelf voor hem te zorgen. 

  1. Dit zijn alle (soms mislukte) recordpogingen van Maarten van der Weijden
    PREMIUM

    Dit zijn alle (soms mislukte) recordpo­gin­gen van Maarten van der Weijden

    Hij heeft het weer geflikt. Maarten van der Weijden brak afgelopen weekend een nieuw zwemrecord. De Brabander kreeg het voor elkaar om zaterdag en zondag 32 uur en 7 minuten lang onafgebroken tegen de stroming in te zwemmen. Knap staaltje werk, maar het is zeker niet de eerste poging tot een wereldrecord die de zwemmer deed. In de afgelopen jaren sprong hij regelmatig het water in om, niet altijd met succes, bijzondere prestaties te leveren. Keer op keer om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Een overzicht.