Max Meijer uit Ossendrecht, die in december verdronk in de Schelde bij Antwerpen en onlangs werd gevonden, was volgens zijn familie eerder een huismus dan een grote vakantieganger. ,,Hooguit een stedentrip, zoals naar Boedapest."
Volledig scherm
PREMIUM
Max Meijer uit Ossendrecht, die in december verdronk in de Schelde bij Antwerpen en onlangs werd gevonden, was volgens zijn familie eerder een huismus dan een grote vakantieganger. ,,Hooguit een stedentrip, zoals naar Boedapest." © Familie Meijer

Familie over verdronken Max Meijer: ‘Die vreemde bubbel waar we in zaten knapte’

InterviewOSSENDRECHT - Raadsels en geruchten gonsden rond de verdwijning van Max Meijer (23) uit Ossendrecht op 8 december, na het uitgaan in Antwerpen. Daar werd zijn lichaam op 10 januari in de Schelde gevonden. Hij bleek verdronken. Eenmalig vertelt zijn familie over hun levenslustige, hulpvaardige huismus Max, die vrijdag 17 januari wordt gecremeerd.

  1. Slecht nieuws voor tennissers in Midden- en West-Brabant: dubbelen tóch niet toegestaan

    Slecht nieuws voor tennissers in Midden- en West-Bra­bant: dubbelen tóch niet toegestaan

    TILBURG - Volwassen tennissers in de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant mogen geen dubbelwedstrijden meer spelen. Dat blijkt uit de nadere uitleg van de noodverordening die sinds vorige week geldt. Clubs hebben nog geprobeerd de Veiligheidsregio op andere gedachten te brengen, maar dat is niet gelukt. De maatregel gaat in tegen de landelijk lijn die tennisbond KNLTB na de persconferentie van vorige week afsprak met onder andere het ministerie.