Publiek op hiphopfestival Woo Hah! Foto Pix4Profs/Edwin Wiekens
Volledig scherm
PREMIUM
Publiek op hiphopfestival Woo Hah! Foto Pix4Profs/Edwin Wiekens © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Festivals vestigen hoop op garantiefonds

cultuurTILBURG/DEN BOSCH - Artiesten kunnen niet wachten om weer op te treden en het publiek staat te trappelen van ongeduld. Maar kunnen de festivals wel doorgaan? Komende weken zijn cruciaal. ,,Zonder garantiefonds gaat de hele markt kapot.”

 1. Achter vondst lichamen in Waal schuilt een Duits drama: tieners (13 en 14 jaar) doken even de Rijn in
  PREMIUM

  Achter vondst lichamen in Waal schuilt een Duits drama: tieners (13 en 14 jaar) doken even de Rijn in

  Achter de twee lichamen die onlangs in de Waal bij Gendt en Rossum zijn gevonden, schuilt een groot drama in Duitsland. Hoewel dna-onderzoek nog uitsluitsel moet geven, gaat aan de andere kant van de grens vrijwel iedereen ervan uit dat de slachtoffers twee tienermeiden (13 en 14 jaar) uit Duisburg zijn. Ze raakten vorige week samen met een 17-jarige vermist na een duik in de Rijn.
 2. Nieuwsoverzicht | Auto zakt deels weg in sinkhole - 150 euro boete voor hoogbejaarde Bossche vrouw
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Auto zakt deels weg in sinkhole - 150 euro boete voor hoogbejaar­de Bossche vrouw

  In Roosendaal is een geparkeerde auto gedeeltelijk weggezakt in een sinkhole. De oorzaak was een gesprongen waterleiding. Een hoogbejaarde Bossche vrouw heeft een boete van 150 euro gekregen omdat ze vergat een vuilniszak in de ondergrondse container te steken. En de zogeheten deltavariant van het coronavirus is waarschijnlijk in de loop van deze zomer de meest voorkomende coronavariant in ons land. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.