Wish Outdoor bestaat dit jaar 15 jaar en viert dat bijvoorbeeld met een leven lang gratis toegang voor één gelukkige koper van een entreeticket.
Volledig scherm
PREMIUM
Wish Outdoor bestaat dit jaar 15 jaar en viert dat bijvoorbeeld met een leven lang gratis toegang voor één gelukkige koper van een entreeticket. © Rene Manders/DCI Media

Festivaltickets zijn duurder dan ooit: zo veel kost een kaartje bij de grote Brabantse festivals

OverzichtFestivaltickets zijn duurder dan ooit. Dat de prijs elk jaar weer stijgt is niets nieuws, maar het gat dat de tickets dit jaar in de portemonnee slaan is echter wel héél rap groter geworden. Bekijk in dit overzicht de prijzen voor de grote Brabantse festivals van deze festivalzomer.

 1. Voetbalprogramma vol derby’s was een ode aan de regionale indeling
  PREMIUM
  COLUMN

  Voetbalpro­gram­ma vol derby’s was een ode aan de regionale indeling

  Het voetbalprogramma van afgelopen zaterdag in het verspreidingsgebied van het AD was een ode aan de regionale indeling. In Dordrecht maakten EBOH en Wieldrecht er aan de Schenkeldijk een spannende stadsderby van, de buren SV Meerkerk en Ameide kruisten de degens en op het Zwijndrechtse sportpark De Noord zorgden VVGZ en Pelikaan voor een waar voetbalfeest met alles erop en eraan: sfeer, een afwisselend scoreverloop en een uitermate tevreden kantinebaas.
  Almkerk