Volledig scherm
Frans Bauer treedt 22 mei 2020 op in de Maagd. © Timo Van De Kasteele

Frans Bauer gaat als coach in de rode stoel zitten bij The Voice Senior: ‘Ik mag het eindelijk van de daken schreeuwen!’

VIDEOFIJNAART - Frans Bauer wordt de nieuwe coach bij het volgende seizoen van The Voice Senior. ,,Ik mag het eindelijk van de daken schreeuwen!”, maakt hij zaterdagmiddag bekend in een video op Instagram. 

Bauer zegt het ‘erg leuk, maar ook heel spannend’ te vinden om straks plaats te nemen in de rode coachstoel. Hij zal daarin de deelnemende 60-plussers gaan beoordelen op hun zangkwaliteiten. ,,Ik kijk er naar uit om al die fantastische zangtalenten te verwelkomen in Team Bauer!”

Vanaf 1 oktober start het contract van de 45-jarige Brabantse volkszanger uit Fijnaart officieel bij RTL. Wanneer de show start, is nog niet bekend. 

Brabantse winnaar

Jimi Bellmartin (70) uit Vught won in september vorig jaar The Voice Senior. De 70-jarige artiest was al bij zijn eerste noten van zijn auditie favoriet. Inmiddels is zijn auditie door bijna zes miljoen mensen op YouTube bekeken.

Zie hieronder de bekendmaking van Frans Bauer als nieuwe coach bij The Voice Senior.

  1. De Rijk is nog niet klaar met discussie over nazi-design
    PREMIUM

    De Rijk is nog niet klaar met discussie over na­zi-de­sign

    DEN BOSCH - Arthur Graaff , woordvoerder van de AFVN, bond van anti-fascisten, liep een tijdje terug in Den Bosch vanuit Het Noordbrabants Museum naar het Design Museum en zag dat recht tegenover het museum een oude synagoge staat. Hij zag er ook een gedenkplaat voor door de nazi's vermoorde joden in Den Bosch. ,,Daarover heeft Timo de Rijk in interviews nooit iets verteld. Voor mij was het toen duidelijk. We moeten ons stevig gaan verzetten tegen de expositie die De Rijk in zijn museum gaat houden.”