Thierry Baudet was dinsdag in Urk en lapte er de coronaregels aan zijn laars. Daar heeft Forum-gedeputeerde Eric de Bie nu in Brabant ook weer last van.
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry Baudet was dinsdag in Urk en lapte er de coronaregels aan zijn laars. Daar heeft Forum-gedeputeerde Eric de Bie nu in Brabant ook weer last van. © Foto Freddy Schinkel

Gedrag Baudet blijft De Bie achtervolgen

DEN BOSCH - Dat Thierry Baudet zich openlijk tegen de coronaregels verzet, blijft ook Forum voor Democratie-gedeputeerde Eric de Bie achtervolgen. Tijdens de Statenvergadering moest hij zich van D66 nog maar eens voor het gedrag van zijn landelijk partijleider verantwoorden. 

 1. Nieuwsoverzicht | Alarm over slagkracht GGD weggehoond - Zoektocht naar relschoppers gaat door
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Alarm over slagkracht GGD weggehoond - Zoektocht naar relschop­pers gaat door

  Uit een maandenlang onderzoek van deze site blijkt dat er uitgebreid gewaarschuwd is dat de GGD's niet klaar zouden zijn voor een pandemie. Dat alarm werd weggehoond. Ondertussen mogen restvaccins wel naar schrijnende gevallen, maar waarschuwt de voorzitter van GGD Zuidoost-Brabant dat men niet te hoge verwachtingen moet hebben. In het hele land ontstaat verontwaardiging over het grote testevenement van 538 dat gepland staat volgende week zaterdag met 10.000 feestvierders en de zoektocht naar de relschoppers gaat onverminderd door. Lees dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.
 1. Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen
  Play

  Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen

 2. Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'
  Play

  Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'