Volledig scherm
Zahed Hassan, zijn vrouw Nour en hun drie kinderen komen niet terug in Oss. © Paul Driessen/BD

Geef uw mening

De familie Hassan keert niet meer terug in de Jonkers van Ossstraat in Oss.  Zahed Hassan vertelt tegen Brabants Dagblad dat ze eerst anderhalve maand bij een neef op Cyprus waren om tot rust te komen. Sinds drie weken wonen ze in bij zijn broer, die een rijtjeshuis heeft in Zaltbommel. 

Daar wil het gezin Hassan het liefst blijven, maar op steun van de Osse instanties hoeven zij daarbij niet meer te rekenen. Vluchtelingenwerk vond na hun terugkeer een alternatieve woning voor het gezin in Oploo, maar in dat dorp wil de familie niet wonen. 

  1. Kind van twee in Uden bekeurd voor wildplassen

    Kind van twee in Uden bekeurd voor wildplassen

    UDEN - Hennie van der Elst uit Uden is woedend. Rond het middaguur stond hij met zijn tweejarige kleinzoon Mattias buiten de Plus supermarkt in Uden-zuid te wachten op zijn vrouw, die boodschappen aan het doen was. Mattias moest plots nodig plassen. Ophouden was geen optie. Dus opa zette hem tegen de gevel van de naastgelegen bakkerij en liet hem plassen. Dat werd opgemerkt door een politieagent die een bekeuring van 140 euro uitschreef voor wildplassen.