Mensen met een smalle beurs kunnen vakantie vieren bij de fraters in Vught. Vier dagen in een heus hotel, met eten en drinken dat vrijwilligers met liefde voor je maken. Er wordt van alles op touw gezet voor de gasten, maar even helemaal niks doen mag natuurlijk ook.
Volledig scherm
PREMIUM
Mensen met een smalle beurs kunnen vakantie vieren bij de fraters in Vught. Vier dagen in een heus hotel, met eten en drinken dat vrijwilligers met liefde voor je maken. Er wordt van alles op touw gezet voor de gasten, maar even helemaal niks doen mag natuurlijk ook. © Marc Bolsius

Geen geld? Dan maar op vakantie bij de fraters in Vught

VUGHT - Hoera, het is vakantie! Maar wat als je geen geld hebt om weg te gaan, terwijl iedereen overal heen lijkt te kunnen? Zo pijnlijk als ze straks aan je vragen waar jij bent geweest. Geen paniek, dan kun je op vakantie bij de fraters in Vught. Speciaal voor mensen met een smalle beurs.

  1. Vermeende ‘Pyromaan van Grave’ blijft brieven schrijven aan OM: ‘Zoveel en zo vaak als ik wil’

    Vermeende ‘Pyromaan van Grave’ blijft brieven schrijven aan OM: ‘Zoveel en zo vaak als ik wil’

    DEN BOSCH/GRAVE/NIJMEGEN - Theo R. (60), de vermeende ‘pyromaan van Grave’, kan beter stoppen met het schrijven van allerlei brieven, buiten zijn advocaat om, met steeds nieuwe verzoeken om opheffing van zijn voorarrest. Dat gaf Advocaat-generaal A. Clarijs dinsdagmorgen aan bij het gerechtshof in Den Bosch. ,,De standaardreactie zal zijn dat we die niet meer in behandeling nemen.”