Als Tamara Nauta de oefeningen voordoet, lijkt het zo makkelijk allemaal. Dat valt vies tegen, het is zwaar. ,,Maar dat is wat we willen ... achteraf dan."
Volledig scherm
PREMIUM
Als Tamara Nauta de oefeningen voordoet, lijkt het zo makkelijk allemaal. Dat valt vies tegen, het is zwaar. ,,Maar dat is wat we willen ... achteraf dan." © Arno Heesakkers

Godsamme wát een straf, dat gezwoeg in de sportschool

ColumnVEGHEL -Sporten in een schaars verlichte ruimte. En zonder mannen ook nog, want die mogen hier niet komen. Het is weer eens wat anders. ,,Mooi toch, hoef je niet de hele tijd je buik in te houden, die laten we gewoon hangen”, lacht een vrouw met een nogal verhit gezicht. Ze heeft sowieso weinig buik om te laten hangen. 

  1. Minister: omstreden bestrijdingsmiddel eikenprocessierups is ‘veilig’
    PREMIUM

    Minister: omstreden bestrij­dings­mid­del eikenpro­ces­sie­rups is ‘veilig’

    DEN HAAG/DEN BOSCH - Xentari, een omstreden bestrijdingsmiddel tegen de eikenprocessierups, is volgens landbouwminister Carola Schouten ‘veilig’. Dat stelt ze in antwoord op Kamervragen van D66 naar aanleiding van een artikel in het Brabants Dagblad. Daarin legde boswachter Frans Kapteijns de link tussen massale sterfte van kool- en pimpelmezen, natuurlijke vijanden van de jeukrups, en Xentari.