Ingeborg en Lucian van Heumen met hun dochter Eline.   ,,Nee, ik heb nooit verdriet gevoeld om haar beperkingen. Want Eline brengt vooral zoveel.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ingeborg en Lucian van Heumen met hun dochter Eline. ,,Nee, ik heb nooit verdriet gevoeld om haar beperkingen. Want Eline brengt vooral zoveel.” © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Hartstikke rijk met een gehandicapte dochter

OSS - Eline, dochter van Ingeborg van Heumen uit Heesch, is ernstig meervoudig gehandicapt. Ze wilde een veilige opvang voor haar kind, een die als thuis voelt. Ze zocht naar zorg met liefde, tijd en aandacht. Ze vond het niet. Wat dan? Dan begin je zelf zo’n huis. ‘Zorgen? Ja! Maar Eline bréngt vooral veel’.

  1. Nieuwsoverzicht | Verschillende coronaregels in Brabantse regio's - Grote gebakproducent Maître Paul failliet
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Verschil­len­de coronare­gels in Brabantse regio's - Grote gebakprodu­cent Maître Paul failliet

    Niet alleen in regio's als Zuidoost-Brabant, maar in heel het land wordt nu dringend aangeraden een mondkapje te dragen. Maar er waren meer coronamaatregelen vandaag. Zo bepaalde Veiligheidsregio Brabant-Noord dat het maximum aantal bezoekers voor grote culturele instellingen als theaters en bioscopen op 30 blijft staan, terwijl grote zalen in Midden- en West-Brabant een uitzondering kunnen krijgen. Verder ging het grote gebakbedrijf Maître Paul failliet en kreeg Moerdijk groen licht voor een zeer groot nieuw bedrijventerrein langs de snelweg.