Komeet Neowise boven nuenen
Volledig scherm
Komeet Neowise boven nuenen © Fotopersburo Bert Jansen

Heb jij komeet Neowise gespot? Stuur je foto in

FotoalbumDe komende weken zal komeet Neowise in helderheid afzwakken, maar het goede nieuws is dat de komeet zich verplaatst naar de avondhemel. Dat betekent dus dat je niet extreem vroeg je bed uit hoeft als je hem wil zien. Hij was de afgelopen nachten goed te zien met het blote oog en mogelijk blijft dat nog even zo.

 1. Nieuwsoverzicht | Raceteam Frits van Eerd trekt zich terug voor race in Amerika - Deze bespaarfabels werken niet
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Raceteam Frits van Eerd trekt zich terug voor race in Amerika - Deze bespaarfa­bels werken niet

  Schapenhouders zijn in opperste staat van paraatheid, want wolf GW1625m maakt weer slachtoffers in Brabant. Verder heeft de hoofdverdachte in de terreurcampagne tegen de Hedelse fruithandel De Groot te horen gekregen hoe lang hij de cel in moet. En het raceteam van Jumbo-topman Frits van Eerd trekt zich terug voor een race. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 2. Het nijpt nu al bij Leonie, Gwen en Ringo en dan moet de winter nog beginnen: ‘De inflatie voelt als een klap in mijn gezicht’
  PREMIUM

  Het nijpt nu al bij Leonie, Gwen en Ringo en dan moet de winter nog beginnen: ‘De inflatie voelt als een klap in mijn gezicht’

  TILBURG/DRUNEN – ,,Ik maak me zorgen, de kou komt eraan.” Leonie, moeder van vijf, is niet de enige die zich zorgen maakt. Levensmiddelen, energie, de ziektekostenverzekering, alles wordt duurder. Leonie, Gwen en Ringo laten ons komende maanden meekijken in hun huishoudboekje. Hoe komen ze de winter door? Vandaag maken we kennis, ook met hun financiële situatie.