Volledig scherm
Mijn BD.

Het Brabants Dagblad voor en vanaf nu ook door lezers: stuur jouw verhalen en foto's in

Heb jij iets bijzonders meegemaakt, een mooie foto genomen, wil je een compliment uitdelen omdat je verrast bent door een onverwacht gebaar? Je kunt het allemaal kwijt op MijnBD. .

Contact

Stuur jouw bijdragen, tips en eventueel een foto naar MijnBD. Dit kan via de mail op mijnbd@bd.nl of per post: Redactie MijnBD Postbus 235
5201 HB ‘s-Hertogenbosch Rubrieken Ook voor de verschillende rubrieken op de MijnBD-pagina zijn we op zoek naar jouw verhaal. Klik op de rubriek(en) hieronder om te reageren. Dilemma Help, mijn zoon van twaalf zit aan de e-sigaret? Grijp ik in of laat ik het lopen. En wat doe ik met mijn buurvrouw die weer voor de deur staat met de vraag ‘’eventjes’’ op haar kleintjes te letten? Vanaf vandaag kun jij als BD-lezer een dilemma voorleggen aan andere lezers. Effe Mauwen Heerlijk effe mauwen? Gebruik nu onze krant als papieren klaagmuur. Mopper over het belachelijk hoge salaris dat Memphis Depay opstrijkt in Engeland bijvoorbeeld of over andere zaken waaraan je je ergert in het nieuws. Top Helemaal top die buschauffeur die de pup redde van de straat of je buurjongen van 15 jaar die 2 maanden loon van zijn krantenwijk doneerde aan Nepal. Stuur een topper in met motivatie. Tip Mieren marcheren weer eens over het aanrecht en luizen verpieteren de bloeiende rozen. Gelukkig heb jij dé oplossing voor dit soort problemen. In de rubriek Lezers helpen lezers mag iedereen tips geven. Ook vragen staat vrij. Selfie Ook een bijzondere selfie geschoten, met André Kuipers, je allerbeste vriend die op wereldreis gaat of je wiskundeleraar die je door het examen loodste? De leukste of meest ontroerende krijgt een plekje in de krant. Kijk nou Kijk nou, het is…. lente, Moederdag, de laatste schooldag, lunchpauze. Elke week kiest de krant een thema en kunnen lezers foto’s insturen voor deze rubriek. Kom maar op met die foto’s! Moet je horen Een bijzondere ontmoeting in de supermarkt of de bus? Geraakt door een voorstelling, opeens een bijzondere herinneringen aan vroeger of eindelijk opa geworden? Deel uw verhaal met andere lezers.
De eerste editie van MijnBD verschijnt donderdag 28 mei in de krant.