Bij Metameer in Boxmeer hielden ze donderdagmiddag een zogeheten drive-thru voor geslaagde leerlingen. Ze kregen onder meer gebak aangereikt in de auto.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Metameer in Boxmeer hielden ze donderdagmiddag een zogeheten drive-thru voor geslaagde leerlingen. Ze kregen onder meer gebak aangereikt in de auto. © Ed van Alem

Hierom is bijna iedereen geslaagd dit jaar, zeker op Metameer

BOXMEER/CUIJK - De drie middelbare scholen in deze regio kennen doorgaans al relatief hoge slagingspercentages. Maar het lijkt erop dat die dit coronajaar overal nóg wat hoger liggen dan afgelopen jaren, zo blijkt uit de opgevraagde cijfers.  

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuwsoverzicht | Oorzaak Stint-ongeval Oss nooit achterhaald - Jeukrupsen slaan minder hard toe
    PREMIUM
    Brabants nieuws

    Nieuwsover­zicht | Oorzaak S­tint-ongeval Oss nooit achter­haald - Jeukrupsen slaan minder hard toe

    Een zwarte dag voor het Openbaar Ministerie en nabestaanden en betrokkenen van het Stint-drama in Oss waarbij 4 kinderen om het leven kwamen. De oorzaak van het drama wordt waarschijnlijk nooit bekend. De KNVB maakte bekend dat komend voetbalseizoen zo'n 15 tot 35 procent van de capaciteit van stadions kan worden benut. Het Philips Stadion is ‘proefkonijn‘ waar technologische ontwikkelingen worden getest. Dat en meer in het Brabantse nieuwsoverzicht van deze vrijdag.