Hoe bereidt deze dierentuin zich voor op de heropening?

Eindelijk mogen dierenparken weer bezoekers ontvangen. Maar er moet nog wel het een en ander gebeuren, zo zijn er nog horecavoorbereidingen, moeten groenvoorzieningen nog bijgewerkt worden (door de vele regen is er weer veel gaan groeien) en worden hier en daar nog bordjes klaargezet.

 1. Meerdere invallen in Brabant binnen wereldwijde politieactie, FBI zag foto's van ‘honderden tonnen coke’

  Meerdere invallen in Brabant binnen wereldwij­de politieac­tie, FBI zag foto's van ‘honderden tonnen coke’

  Binnen de grote internationale politieactie Trojan Shield zijn ook in Brabant meerdere invallen gedaan. In Overloon werd een drugslab ontdekt, in Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Herpt en Eindhoven werden geld en goederen in beslag genomen. In Geertruidenberg werd ook iemand opgepakt. In Boxtel werd een doorzoeking gedaan, maar niemand aangehouden. Dat bevestigt een woordvoerder van de landelijke eenheid van de politie.
 2. Nieuwsoverzicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzomer kan doorgaan
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzo­mer kan doorgaan

  De politieke en bestuurlijke crisis in Brabant gaat door. De twee grootste partijen van deze provincie kunnen het maar niet eens worden; de VVD heeft voorkeur voor een coalitie met D66, het CDA ziet juist meer heil in samenwerking met SP. Verder is gebleken dat het baby’tje dat in mei dood gevonden werd in een vuilniszak in een park in Wernhout, met geweld om het leven is gebracht. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.