De forensische opsporing doet onderzoek in het appartement in Amsterdam waar een man dood werd gevonden en twee verdachten werden opgepakt.
Volledig scherm
PREMIUM
De forensische opsporing doet onderzoek in het appartement in Amsterdam waar een man dood werd gevonden en twee verdachten werden opgepakt. © ED

Hoe de betaalde liefde voor transseksueel Sharona de Vlisco-miljonair mogelijk het leven kostte

LIESHOUT/AMSTERDAM - Het contact met een transseksuele prostituee lijkt Willem van der Willigen uiteindelijk fataal te zijn geworden. Maar hoe raakte de gerespecteerde en vermogende Lieshoutenaar verstrengeld in de absurde wereld van deze Sharona en haar ‘meester’ Bill? „Ze is een heel kinky vrouw. Zelfs in de winter had zij bijna niks aan.”

  1. Een herenhuis, boerderij of ruïne: deze monumentale panden staan te koop in Brabant

    Een herenhuis, boerderij of ruïne: deze monumenta­le panden staan te koop in Brabant

    Het internet staat vol met Brabantse rijtjeshuizen, villa's en recreatiewoningen die te koop staan. Maar wat als je op zoek bent naar meer historie? Naar authenticiteit, een natuurlijke omgeving of gewoon heel veel ruimte? Dan is een monumentaal pand misschien een goede keuze. Eerlijk is eerlijk: je moet er een aardig spaarcentje voor neerleggen. Maar als geld geen rol speelt, kun je met deze vijf opties je hart ophalen.