Hoger beroep tegen Jos de G. (voor, naast zijn advocaat Job Knoester), die wordt verdacht van verkrachting en doodslag van de vijftienjarige scholiere Nicole van den Hurk uit Eindhoven.
Volledig scherm
Hoger beroep tegen Jos de G. (voor, naast zijn advocaat Job Knoester), die wordt verdacht van verkrachting en doodslag van de vijftienjarige scholiere Nicole van den Hurk uit Eindhoven. © ANP

Hoger beroep zaak Nicole van den Hurk: verdachte Jos de G. 'ik vecht voor mijn onschuld'

DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie moet de komende dagen het Gerechtshof in Den Bosch ervan overtuigen dat Jos de G. (nu 51), een tbs'er die in Valkenswaard opgroeide waar hij werkte als tegelzetter, Nicole van den Hurk (15) in 1995 niet alleen heeft verkracht maar haar ook om het leven heeft gebracht. 

  1. Vuurwerk, vlaggen en volop toeteren: feestvierende Marokko-fans zetten Brabantse steden op zijn kop
    PREMIUM
    met video

    Vuurwerk, vlaggen en volop toeteren: feestvie­ren­de Marokko-fans zetten Brabantse steden op zijn kop

    Harde toeters, Bengaals vuurwerk, Marokkaanse en Berberse vlaggen en uitzinnige fans. Op verschillende plekken in Brabant vierden fans van het Marokkaanse elftal de overwinning op het WK voetbal. Onder meer in de Kruisstraat in Eindhoven verzamelde zich een grote groep trotse supporters. Die trokken later op de avond naar het centrum van de stad. Ook in de binnensteden van onder meer Tilburg, Breda en Den Bosch was het erg druk.