Drukte in de keuken bij de Veghelse cateraar Hutten.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte in de keuken bij de Veghelse cateraar Hutten. © Van Assendelft Fotografie

Honderden banen op tocht bij cateraar Hutten

Bij het familiebedrijf Hutten, cateraar uit Veghel, staan honderden banen op de tocht.  Het bedrijf is zwaar getroffen door de coronacrisis omdat de vraag naar catering in bedrijfsrestaurants, bij zorginstellingen en op evenementen vrijwel geheel is weggevallen.  

 1. Nieuwsoverzicht | Coronavaccin voorkomt verspreiding virus niet - 18-jarige Oisterwijker schrijft geschiedenis
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Coronavac­cin voorkomt versprei­ding virus niet - 18-jarige Oisterwij­ker schrijft geschiede­nis

  De 18-jarige Oliver Daemen uit Oisterwijk is de jongste astronaut ooit. Hij zat aan boord bij de ruimtevlucht van Amazonoprichter Jeff Bezos. Verder stroomde vandaag de hoogwatergolf door en langs Brabant en Gelderland. Intussen wordt het steeds duidelijker dat vaccinatie besmetting met de deltavariant van het coronavirus niet voorkomt. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 2. Op vakantie in eigen land: deze Brabantse recreatiehuisjes staan te koop
  PREMIUM

  Op vakantie in eigen land: deze Brabantse recreatie­huis­jes staan te koop

  Vakantie in eigen land was nog nooit zo populair. Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om een tripje naar de Costa del Sol in te ruilen voor een reisje binnen de landsgrenzen. En dat is te merken: veel bungalowparken en campings zijn compleet volgeboekt. Maar voor wie van plan is ook de komende jaren dichtbij huis te blijven, zijn er nog genoeg opties. Funda staat vol met recreatiehuisjes die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar.