Caner Büyükördek: ,,Ik hoop een kentering teweeg te brengen.''
Volledig scherm
Caner Büyükördek: ,,Ik hoop een kentering teweeg te brengen.'' © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Hoofdagent Büyükördek nam - tot vorige week - negatieve reacties voor lief: 'Mijn ultieme doel is om benaderbaar te zijn'

Hoofdagent Caner Büyükördek wil een positieve boodschap uitdragen. Dat hij soms negatieve reacties krijgt, neemt hij voor lief. Maar toen mensen op Twitter wéér uithaalden vanwege zijn 'moeilijke naam' en 'moslimuiterlijk', was hij het beu. Hij nam stelling.

 1. Nieuwsoverzicht | Tientallen helikopters vliegen over de provincie - Grote Brabantse zaken opgelost dankzij EncroChat
  PREMIUM
  Brabants nieuws van vrijdag

  Nieuwsover­zicht | Tientallen helikop­ters vliegen over de provincie - Grote Brabantse zaken opgelost dankzij EncroChat

  Het is de dag waarop NAC afscheid nam van trainer Peter Hyballa én technisch manager Tom Van Den Abbeele. Het boterde al een tijdje niet tussen het tweetal. Vanochtend werd Hyballa de laan de uit gestuurd, een paar uur later kreeg de technisch manager zijn congé. Verder is Ina Adema in Den Bosch verkozen tot nieuwe commissaris van de Koning in Brabant. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van deze vrijdag.
 2. Minister: omstreden bestrijdingsmiddel eikenprocessierups is ‘veilig’
  PREMIUM

  Minister: omstreden bestrij­dings­mid­del eikenpro­ces­sie­rups is ‘veilig’

  DEN HAAG/DEN BOSCH - Xentari, een omstreden bestrijdingsmiddel tegen de eikenprocessierups, is volgens landbouwminister Carola Schouten ‘veilig’. Dat stelt ze in antwoord op Kamervragen van D66 naar aanleiding van een artikel in het Brabants Dagblad. Daarin legde boswachter Frans Kapteijns de link tussen massale sterfte van kool- en pimpelmezen, natuurlijke vijanden van de jeukrups, en Xentari.