Hoop bij noodlijdend dierenpark De Oliemeulen na persconferentie: 'Maar het mag wel een stukje sneller’

videoVoor de dierenparken is er nog weinig perspectief na de afgelopen persconferentie. Toch blijven ze bij De Oliemeulen in Tilburg positief. Ze hopen dat er in het voorjaar meer goed nieuws voor ze komt: ,,We zijn al sinds december dicht, maar worden zó vaak gebeld. ‘Zijn jullie al open?”

 1. Van de Donk kan toch om tafel met de vrouw die hem weg wil hebben als voorzitter van Nationaal Comité 4 en 5 mei

  Van de Donk kan toch om tafel met de vrouw die hem weg wil hebben als voorzitter van Nationaal Comité 4 en 5 mei

  DEN BOSCH - Wim van de Donk gaat binnenkort toch in gesprek met de grootste tegenstander van zijn benoeming tot voorzitter van Nationaal Comité 4 en 5 mei. Eerder weigerde Sabina Achterbergh met hem om tafel te gaan, maar nu is ze alsnog benieuwd naar wat hij te zeggen heeft. ,,Maar ik blijf tegen zijn benoeming en hoop nog altijd dat hij uit zichzelf opstapt”, zegt Achterbergh als voorzitter van de Vereniging Sinti, Roma en Woonwagenbewoners Nederland.
 2. Nieuwsoverzicht | 47 Brabanders opgepakt voor whatsappfraude - Mountainbiker Marcel reed vol in roestige staalkabel
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | 47 Brabanders opgepakt voor whatsapp­frau­de - Mountainbi­ker Marcel reed vol in roestige staalkabel

  De politie heeft de afgelopen weken 47 Oost-Brabantse ‘geldezels’ gepakt voor hun betrokkenheid bij grootschalige whatsappfraude en Jeugdbescherming Brabant (JBB), zeg maar de ‘intensive care in de jeugdzorg’, luidt opnieuw de noodklok nu de jaarcijfers 2020 een tekort van drie miljoen euro vertonen. En er is goed nieuws voor leerlingen van het Van Maerlant in Den Bosch: het wiskunde-examen hoeft toch niet opnieuw te worden gemaakt. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.