In het centrum van Tilburg werden extra maatregelen genomen tijdens Black Friday. Een dame op een muzikale minirotonde leidde het winkelverkeer in goede banen.
Volledig scherm
In het centrum van Tilburg werden extra maatregelen genomen tijdens Black Friday. Een dame op een muzikale minirotonde leidde het winkelverkeer in goede banen. © Jan van Eijndhoven

Houdoe 1,5 meter! Dit zijn met afstand de meest spraakmakende foto's van afgelopen anderhalf jaar

FOTOWachten op geplaatste stickers, dansen op gepaste afstand en opa en oma bezoeken door te zwaaien voor het raam. Het afgelopen anderhalf jaar heeft iedereen rekening moeten houden met de anderhalve meter maatregel. Maar sinds deze zaterdag zijn we van de afstand verlost. Een terugblik met de meest spraakmakende foto's uit Brabant.

  1. Nieuwsoverzicht | Dodelijke vliegtuigcrash veroorzaakt door inschattingsfout – Zware windstoten laten sporen achter
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Dodelijke vliegtuig­crash veroor­zaakt door inschat­tings­fout – Zware windstoten laten sporen achter

    De dodelijke vliegtuigcrash boven Oudemolen, waarbij in 2019 twee mensen om het leven kwamen, werd veroorzaakt door een inschattingsfout. Dat staat in een rapport, dat vandaag werd gepubliceerd. De storm heeft in verschillende delen van Brabant schade aangericht. Zo stortte een attractie op de najaarskermis in Breda in. En de undercoveragent die tijdens zijn laatste operatie zelfmoord pleegde, heeft meerdere keren aan de leiding gevraagd de operatie stop te zetten. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.